Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Nije dobro, gomilaju se problemi pred Katar

Aleksandar Mitović i Dušan Vlahović muče se sa povredama pred Mundijal u Kataru, a sada je na spisak problema Srbije upisan i Saša Lukić.

Vezista Torina ima problema sa preopterećenjem potkolenice leve noge i prema navodima italijanskih medija propustiće duel sa Sampdorijom, koju sa klupe predvodi Dejan Stanković.

PROČITAJTE JOŠ:

Lukić se povredio na treningu, a pored duela sa Sampdorijom mogao bi da propusti i meč za vikend u kom se Torino sastaje sa Romom.

Prema navodima „Tutosporta“, Lukić će tokom dana otići na detaljnije preglede na kojima će se ustanoviti stepen povrede i vreme trajanja pauze.

Prve naznake nisu loše, jer u pitanju ne bi trebalo da bude ozbiljna povreda. Međutim, najbitnije je da se Lukić oporavi za put u Katar, gde Srbija prvi meč na Svetskom prvenstvu igra protiv Brazila 24. novembra.

Osim njega i pomenutih napadača, Piksija brinu i povrede Erhana Mašovića i Ivana Ilića, koji na terenu nije bio od 27. septembra i duela protiv Norveške u Ligi nacija.

Ono što raduje je povratak Andrije Živkovića i Darka Lazovića na terenu, koji bi trebalo da se bore za mesto po desnoj strani u reprezentaciji.

BONUS VIDEO Katar 2022 Lična karta – Aleksandar Mitrović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar