Foto: Screenshot Instagram helenamatic

Dominik Livaković je heroj Hrvatske nakon što je u penal seriji sa Japanom odbranio tri jedanaesterca i poslao "vatrene" u četvrtfinale Svetskog prvenstva. Ali je još veće oduševljenje izazvala njegova supruga.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Venčali su se se ranije ove godine, a od nedavno Helena Matić nosi nadimak „Hrvatska Megan Markl“ zbog sličnog sa vojvotkinjom kada je u pitanju fizički izgled.

PROČITAJTE JOŠ

U vezi su pet godina, a nakon četiri godine zabavljanja su stali na ludi kamen.

Ipak, ljubav između njih dvoje se nije odmah rodila, pa i ne čudi što ne veruju u ljubav na prvi pogled.

„Prvi utisak bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled“, ispričala je jednom Helena.

Dominik nikada nije krio koliko je vezan za suprugu.

„Helena mi jako nedostaje kad smo razdvojeni zbog sportskih obaveza. Iako nismo dugo zajedno, puno toga me veže za nju“, priznao je ranije fudbaler.

Ona je pojasnila kakvi su zapravo.

„Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo“, kazala je. Ističu da večeri vole provoditi uz Netflix ili druženje s prijateljima. Matić je priznala i da ju je ob Livaković odlično prihvatila i da se već oseća kao član porodice, rekla je lepa Zagrepčanka.

Istakla je da su u ozbiljnim godinama i da će ići zajedno kroz život gde god da ih odvede. Otkrila je da ju je Livaković osvojio skromnošću i poniznošću, ali i da je izrazito samokritičan.

To je često nervira, ali ga razume. Nije sebičan, a ona je veliki ljubitelj mode. Ima i diplomu Tekstilno-tehonološkog fakulteta iz Zagreb, a dugo se bavila umetničkim klizanjem.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi 80 minuta pričao o Srbiji na Mundijalu