Aerodrom u Dohi će biti glavni u svetu tokom Svetskog prvenstva.

.

Partner specijala „Istraži Qatar 2022“ je soccer bet.

Sve smo bliži velikom spektaklu i početku Svetskog prvenstva u fudbalu koje se od 21. novembra do 18. decembra igra u Kataru. Veliki broj navijača širom sveta će krenuti put Dohe čiji će aerodrom biti centar sveta tokom mesec dana.

PROČITAJTE JOŠ

Sva je prilika da će tamo biti i veliki broj navijača iz Srbije, a momci iz zvanične navijačke grupe fudbalske reprezentacije Srbije po imenu „Džentlmeni“ će se potruditi da vam kroz serijal Istraži Qatar 2022 na portalu Nova.rs daju odgovor na sva pitanja vezana za put ka smotri najboljih selekcija planete.

Nakon što smo predstavili avione kojim će navijači iz Srbije krenuti da bodre izabranike Dragana Stojkovića Piksija, na red je došao i aerodrom na koji će sleteti nakon polaska iz Beograda i drugih delova sveta.

„Hamad“ internacionalni aerodrom kako je ime ovoj spektakularnoj građevini je dve godine u nizu proglašen za najbolji aerodrom na svetu. Gradnja je počela 2005. godine i još uvek se širi. Trenutni kapacitet mu je 29 miliona putnika godišnje, a očekuje se da po završteku bude 50 miliona putnika.

Zavnično je pušten u rad 2013. godine kada je prvi kargo avion krenuo za Evropu, dok je prevoz putnika krenuo godinu dana kasnije.

Soccerbet
Foto: Promo

*****

Aerodrom Katar
Foto: Promo

*****

******

Aerodrom Katar
Foto: Promo

*********

Aerodrom Katar
Foto: Promo

BONUS VIDEO Dušan Tadić o odlasku Baneta Ivanovića, reprezentaciji…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram