Zlatan Ibrahimović
Foto: ANTONIN VINCENT / AFP / Profimedia

Zvonimir Boban, bivši čuveni hrvatski fudbaler koji se proslavio u Milanu kritikovao je Zlatana Ibrahimovića, takođe legendu "rosonera".

Po završetku igračke karijere, legendarni Zlatan Ibrahimović, postao je operativni partner i viši savetnik vlasnicima Milana.

Ibrahimovićev glas bio je presudan pri angažovanju trenera Paola Fonseke, kao i iskusnog napadača, Alvara Morate.

Pročitajte još

Bobanu je zasmetala uloga koju Ibrahimović ima u Milanu.

„Zlatan je genije i biću mu zahvalan do kraja života jer je zbog ljubavi prema Milanu pristao da se vrati, promenivši noviju istoriju kluba i svih nas. Ali, sad mi nije jasno šta on radi, koje su njegove odgovornosti i na osnovu kojih kompetencija treba suditi o njegovom poslu. Nadam se da ih je razumeo, jer će na kraju biti suđeno njemu, a ne Džefriju Monkadi (tehnički direktor Milana, prim. aut). Toliko se toga moglo izgraditi na temeljima tima koji je osvojio Skudeto i igrao polufinale Lige šampiona, za mene je to bila kolosalna greška“, rekao je Boban za „Gazetu delo Sport“.

Zvonimir Boban je poslednji angažman u Milanu ima pre četiri godine, kada je, zanimljivo, upravo on radio na povratku Ibrahimovića na „San Siro“. Trenutno radi na „Skaj Sportu“ kao komentator.

Ibrahimović je 2022. godine osvojio Skudeto sa Milanom.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar