Foto: STARSPORT

Fudbalski klub Crvena zvezda oprostio se od još jednog svog igrača pred kraj ove sezone i proslavu titule.

Ako do sada nije bilo jasno, sada je više nego evidentno da ekipu Vladana Milojevića čeka temeljna rekonstrukcija pred leto i borbu za Ligu šampiona pošto je posle Nemanje Milunovića i Aleksandra Dragovića na odlasku i Zoran Popović.

PROČITAJTE JOŠ:

Rezervni golman kluba iz Ljutice Bogdana je u Zvezdi od 2018. godine, a dotle je bio u Bodo Glimtu, Voždovcu, Napretku, Vojvodini, a bio je i u Čukaričkom između ostalih.

Na proslavi 35. titule od Crvene zvezde će se oprostiti i iskusni čuvar mreže – Zoran Popović. Prekaljeni golman je sinonim za pouzdanost, uspehe i trofeje. Bio je deo najvećih podviga koje je naš klub ostvario u 21. veku, a na utakmicama na kojim je stajao na golu Crvene zvezde, uvek je pružao maksimum“, objavili su iz Zvezde.

Popović je uskakao kao alternativa, ali se pamti njegov doprinos u pobedi protiv Ludogoreca, dok iz Zvezde podsećaju da je tada ostao nesavladan, te da je na treninzima uvek bio oličenje profesionalnosti i autoriteta.

Ostaće jedan od najtrofejnijih igrača pošto je osvojio 10 trofeja sa Zvezdom u periodu njene najduže dominacije u domaćem fudbalu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

BONUS VIDEO: Francuska – Španija, gol za pobedu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar