Foto: Facebook/Crvena zvezda

Šampion spreman za sledeću fazu priprema.

Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali u Rusiju gde će nakon Zlatibora nastaviti sa pripremamam za narednu sezonu. Izraelski stručnjak Barak Bahar je poveo 28 fudbalera, a kao što je i bilo najavljivano, na pisku nema Marka Gibeljića i Slavoljuba Srnića na koje Izraelaac više ne računa.

PROČITAJTE JOŠ

U Beogradu je, kako bi se u potpunosti oporavio od povrede ostao Jegor Prucev, dok je Irakli Azarov tek završio učešće na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine.

Zvezda će tokom boravka u Rusiji odigrati i tri izuzetno jaka prijateljska meča koji će biti idealna proba mogućnosti pred start nove sezone.

Zvezdu u Sankt Peterburgu očekuju tri prijateljske utakmice, a rivali su Zenit (4. jul), Nefči (8. jul) i Fenerbahče (12. jul).

Svi mečevi su na programu od 19:30.

Na spisku putnika se nalaze sledeći igrači:

Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Lazar Nikolić, Edmund Ado, Srđan Mijailović, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Kings Kangva, Marko Stamenić, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar