Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su novog rivala u pripremnom periodu za novu sezonu u Superligi i Ligi šampiona.

Zvezda se šestom uzastopnom titulom u Srbiji direktno plasirala u grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja, pa će 26. jula odmeriti snage sa Fjorentinom.

Taj meč će biti odigran u Beogradu, a iz kluba javljaju da će za njega važiti premijum sezonske ulaznice, a da ostale neće.

Utakmica sa „violom“ će početi u 20 časova na stadionu „Rajko Mitić“, a planira se još prijateljskih mečeva sa velikim klubovima do kraja avgusta.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je do sada odigrala prijateljske sa selekcijom Užica i Borcem iz Banjaluke tokom priprema na Zlatiboru, a u Rusiji je odigrala meč sa Zenitom iz Sankt Peterburga i upisala je tri pobede.

Sa Fjorentinom je prethodnih sezona imala saradnju u vezi sa prodajom igrača, a jedan od prvotimaca „viole“ koji je došao iz Zvezde je Aleksa Terzić, dok je u Firenci i nekadašnji špic crveno-belih Luka Jović, odnosno reprezentativni štoper Nikola Milenković.

Što se tiče premijum sezonskih ulaznica, Zvezda je objavila da će 17. jula te karte, koje uključuju i mečeve Lige šampiona kod kuće, biti i u uživo prodaji. Svi koji su preko interneta naručili „Premijum sezonsku kartu“ dobili su i 1.000 dinara popusta. Takođe, zvezdaši koji su i prošle godine imali sezonsku kartu sada će dobiti dodatni popust.

Za njih će sezonska karta za istočnu tribinu koštati 16.000 dinara, za zapadnu 19.500, a za severnu 9.500 dinara.

Premijum sezonska ulaznica podrazumeva sva domaća takmičenja i paket karata za grupnu fazu Lige šampiona na stadionu „Rajko Mitić“. Navijači će od 17. jula do nje moći da dođu i uživo, a do sada su bile u prodaji isključivo onlajn.

BONUS VIDEO: Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar