Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde kreću put Milana oko 14 časova i trener Vladan Milojević odlučio se da ekipa ne trenira na “Đuzepe Meaci” pred meč drugog kola Lige šampiona sa Interom (1. oktobar, 21.00)

Donekle i neočekivan potez Milojevića, s obzirom da Zvezda to ranije nije često radila, iako je to postala praksa nekih evropskih velikana u poslednjim godinama.

PROČITAJTE JOŠ

Time će ekipa biti odmornija i samo će osetiti teren čuvenog stadiona na kome je poslednji put igrala 2021. godine (Milan – Zvezda 1:1).

Konferenciju za medije održaće trener Zvezde oko 19.15 i tada ćemo imati malo više informacija vezano za stanje Zvezdinih igrača.

Zvezda će biti bez podrške u Milanu, pošto su italijanske vlasti donele odluku da zabrane dolazak navijača Crvene zvezde na mečeve protiv Intera i Milana iz bezbednosnih razloga.

Italijanski i srpski tim odmerili su snage dva puta u Ligi šampiona. Oba puta u sezoni 1980/81 kada ih je žreb spojio u četvrtfinalu Kupa šampiona. Inter je tada izašao kao pobednik iz dva meča ukupnim rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare