Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u subotu meč protiv Čukaričkog u Superligi, a klub iz Ljutice Bogdana pozvao je navijače da dođu i učestvuju u nagradnoj igri.

Igra je namenjena deci od devet do 13 godina, koja dođu sa roditeljima na meč sa Čukaričkim, a nagrada je fudbalski kamp u junu i julu.

PROČITAJTE JOŠ:

Na otvaranju prolećnog dela sezone bilo je više od 20 hiljada ljudi protiv Vojvodine (1:1), posle čega je Zvezda sa 6:0 pobedila Voždovac.

Sada se igra opet vraća na Marakanu gde će biti postavljena kutija u koju treba ubaciti popunjenu prijavu, a klub će tri srećna dobitnika nagraditi učešćem na Zvezdinom kampu.

Kamp pod nazivom „Ostvari svoje snove, budi Zvezdina zvezda“ koji se održava u Beogradu je podeljen u dve smene. Prvi termin je od 26. do 30. juna, dok je početak druge smene zakazan za treći jul, a kraj kampa za sedmi dan istog meseca.

Iz kluba poručuju da je to šansa da se dečaci pokažu i postanu deo Zvezdine fudbalske akademije, a uz to podsećaju i na reči Vladimira Petrovića Pižona, legende crveno-belih, koja podseća šta je fudbal bez navijača na tribinama.

„Ja uživam u fudbalu, golovima, varkama, u nadmudrivanjima, ali da bi sve to postalo potpuno, da bi zaista bio srećan, ako već hoćete da vam otkrijem – treba mi aplauz gledališta, jer sam gladan tog aplauza. A kada su tribine prazne? Šta da vama kažem? Ne igra mi se! Prazne tribine, prazna igra“, pričao je Pižon, a preneo sajt Zvezde na kom možete videti i šta konkretno obuhvata ponuda za kamp „Ostvari svoje snove“.

Karte za ovu utakmicu su u prodaji od utorka, a meč 22. kola Superlige se igra od 15 časova. Cene ulaznica variraju u zavisnosti od tribina, ali se kreću od 400 dinara za severnu tribinu, pa do 4.000 dinara za VIP galeriju.


Cene ulaznica su:

Sever: 400 dinara

Istok: 600 dinara

Zapad: 800 dinara

Tribina Siniša Mihajlović: 1.200 dinara

VIP 1: 2.500 dinara

VIP 2: 2.500 dinara

VIP Galerija: 4.000 dinara


BONUS VIDEO: Kobno Izletanje Stojkovića i poraz njegove Al Feihe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar