Slavoljub Djordjevic FK Vojvodina
Slavoljub Đorđević Foto:Nenad Mihajlović/Nova.rs

Slavoljub Đorđević, trener Vojvodine kaže da je optimističan pred početak Superlige Srbije i meč sa Crvenom zvezdom.

Ovog vikenda počinje nova sezona, u petak od 20 časova na stadionu „Rajko Mitić“, gde Voša gostuje beogradskim crveno-belima.

PROČITAJTE JOŠ:

Đorđević kaže da je zadovoljan onim što je urađeno tokom priprema i na tome zasniva veru u dobar rezultat.

„Tim je renoviran, potrebno je malo i strpljenja, pošto smo napravili balans između iskusnijih i mlađih igrača. Osim utakmice protiv Maribora u kojoj sam morao da promešam sastav, bili smo maksimalno disciplinovani i zato ne vidim razlog da i u prvom kolu protiv Crvene zvezde ne odigramo najbolje što umemo. Imamo privilegiju da igramo u prvom kolu na ‘Marakani’ gde će biti dosta publike, koja se vraća na stadion. Očekujem da momci izađu hrabro kao što smo igrali i do sada“, rekao je Đorđević, a preneo klupski sajt.

Đorđević podseća da nije tokom priprema hteo da zakazuje lakše mečeve, jer je želeo da ekipa oseti pravi takmičarski ritam i da se ne kriju mane.

„Vojvodina je veliki klub i njeni ciljevi su uvek najveći. Borićemo se da osvojimo i prvenstvo i Kup, ali ne znam da li ćemo uspeti u tome. Znam da ćemo raditi i da ćemo se boriti. Po karakteru sam uvek optimista i to hoću da prenesem i na igrače. Crvena zvezda ima možda i najjači tim u poslednjih 10 godina, imaće i publiku na svojoj strani i biće jako teško, čak je i tradicija na njihovoj strani. Ne bih da pričam o drugom kolu, ali mogu samo da kažem da ćemo u svakom meču ići na pobedu“, dodao je Đorđević.

Istakao je i da klub želi da dovodi samo prava pojačanja, a ne da nagomilava fudbalere.

„Stevanović i Busnić su došli na početku, a potom su tokom priprema u Sloveniji stigli i Bastajić i Cucin. Politika kluba je sada malo drugačija i želimo da dovodimo samo prava pojačanja, a ne da nagomilavamo igrače. Imamo još neke ideje, potrebna su nam još dva, tri igrača, direktor kluba radi na tome i ja sam ubeđen da ćemo i u narednom periodu i to rešiti“, kaže šef stručnog štaba Vojvodine.

BONUS VIDEO: Marakana čeka navijače na početku nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar