Nova.rs donela je za vas istinsku poslasticu za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Srbija će posle 24 godine igrati na najvećoj smotri evropskog fudbala, a to neće biti jedina poslastica za ljubitelje fudbala.

PROČITAJTE JOŠ

Pored navijanja za Piksija i „Orlove“, imaćete priliku da zaigrate verziju popularnog „Fantazi fudbala“ baš na našem sajtu i osvojite vredne nagrade.

„Fantazi“ igrice u mnogim sportovima su doživele veliku ekspanziju, a mi vam donosimo „Evropski fudbalski Fantazi“ i uz njega veliki broj vrednih nagrada.

Igrica je krenula i vi već sada možete zaigrati i krenuti da stvarate svoje pobedničke timove i pokažete da ste bolji od konkurencije. Ukoliko želite, možete praviti i svoje privatne lige i igrati samo sa odabranim društvom i videti da li ste bolji selektor od konkurencije.

Pronađite skrivene dragulje, procenite ko će od igrača da briljira tog dana, ko će tresti mreže, a ko čuvati svoju i na taj način skupljajte bodove.

U narednim danima ćemo vam doneti detaljna pravila igre, od toga kako da kreirate tim, do toga kako da kupujete i prodajete igače, birate selektora i skupljate poene.

Foto: Fantazi

Sve će biti obnjašnjeno do najsitnijih detalja i u pisanoj formi i u kratkim video tutorijalima za one koji više vole da gledaju.

Pomoći ćemo vam da odaberete kapitene, izmene i da na najbolji mogući način izaberete kapitene koji donose veći broj poena vašim ttimovima.

Uz to, uskoro ćete saznati kakve vas vredne nagrade u ovoj igri očekuju, što će biti posebna motivacija da na kraju baš vi budete pobednik ispred svih.

Ostanite sa nama i u narednim danima, jer vas tek očekuje  „Fantazi ludnica“, a na vama je samo da pokažete znanje, uživate uz sjajan fudbal i pratite sve informacije na portalu nova.rs.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar