Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas selo Pambukovica u blizini Uba, gde razgovara sa meštanima Foto:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obilaska sela Pambukovica spomenuo i večiti derbi Crvene zvezde i Partizana.

Derbi, 172. po redu završen je 2:2, pa je Partizan odneo bod sa stadiona „Rajko Mitić“, mada je Zvezda bila bolja na terenu i propustila je više šansi.

PROČITAJTE JOŠ:

Vučić je u Pambukovici bio sa Miloradom Dodikom došao da najavi početak radova na putu ka Ubu u dužini od 12 kilometara, a zajedno su odgledali i utakmicu lokalnog tima.

Dan ranije Vučić je navijao za Zvezdu, a Dodik za Partizan u najboljem derbiju poslednjih godina, bar kad je reč o kvalitetu fudbala.

„Juče smo Mile i ja navijali za različite timove na derbiju, za različite smo timove navijali na derbiju, ali ćemo ovde danas u Pambukovici da navijamo za isti“, rekao je Vučić u selu kod Uba.

Dodik se potom ubacio i uzviknuo: „Ja sam zadovoljan“, jer je derbi završen nerešenim rezultatom.

„A Mile je zadovoljan, Mile je zadovoljan pošto su njegovi imali više sreće. Hvala najlepše, živela Srbija, živela Pambukovica“, rekao je Vučić, a Dodik još jednom dodao: „Ne bih ja sad o tom, dva je dva“.

Partizan je remijem u derbiju uspeo da ostane bod ispred večitog rivala na prvom mestu tabele Superlige Srbije.

BONUS VIDEO: Ajaks vs Fortuna, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar