Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbalski klub Partizan neće održati sednicu Skupštine u petak kako je prvobitno planirano, objavljeno je iz Humske.

Dan pre nego što je trebalo da se odlučuje o razrešenju Miloša Vazure i Milorada Vučelića, oni su održali sastanak sa Rasimom Ljajićem koji je figurirao kao kandidat za novog predsednika Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

Ljajić je kao kandidat za predsednika kluba još ranije tražio više vremena da se pripremi za sednicu Skupštine i da se konsultuje sa potencijalnim kandidatima za članove Privremenog organa.

Na sastanku je odlučeno da se ona pomeri za deset dana, odnosno za 21. oktobar, a upravo će Privremeni organ upravljati Partizanom po odlasku Vučelića i Vazure.

„Isključivi razlog za odlaganje sednice Skupštine jeste zahtev gospodina Rasima Ljajića za dodatnim vremenom u kom bi se obavile konsultacije sa potencijalnim kandidatima za buduće članove Privremenog organa koji će u narednom periodu rukovoditi klubom. Na sednici Skupštine 21. oktobra 2024. godine biće doneta odluka o razrešenju predsednika kluba i Upravnog odbora, razrešenju generalnog direktora, te izboru Privremenog organa koji ćeupravljati klubom nakon sednice Skupštine, a kandidat da bude na čelu Privremenog organa će biti Rasim Ljajić“, saopšteno je iz Partizana.

Privremena uprava Partizana će nakon raspuštanja Skupštine i svih njenih delegata raspisati izbore za nove članove Skupštine i tek onda će se steći uslovi da Skupština izabere novo rukovodstvo kluba iz Humske.

BONUS VIDEO: Golčina 18-godišnjeg momka iz Brage protiv Porta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar