Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Fudbaleri Nemačke sastaju se u petak od 18 časova sa Španijom u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, a jedan od igrača u ekipi Julijana Nagelsmana je pred taj meč privukao nešto više pažnje.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Nemci sa Špancima igraju „finale pre finala“ na stadionu u Štutgartu, a Robert Andrih je bio posebno upadljiv i dan pred taj meč.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnoge je iznenadilo kada su videli Andriha, inače standardnog na ovom turniru, kako je promenio imidž i ofarbao kosu u roze.

Zanimljivo je da mu to nije prvi put, pošto mu je ovo već treća boja, samo što se ova ističe više od ostalih.

Do sada je nosio već i crnu i plavu boju i pitanje je samo koja će biti sledeća ako Nemačka i posle petka ostane na turniru.

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Da sve bude još čudnije, u razgovoru sa saigračem iz reprezentacije Davidom Raumom, Andrih je otkrio da su mu omiljena grickalica crvi.

„Volim crve. Oni su dobar izvor proteina. Zapravo, nije da ih samo volim, mislim da su odlični“, kazao je ekscentrični 29-godišnjak iz Bajer Leverkuzena, koji je opisao i zašto menja boje kose.

Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

„Oni koji me poznaju nisu iznenađeni, razmišljao sam o boji kose prethodnih dana“, rekao je Andrih na konferenciji, a boje menja jer veruje da donose sreću Nemačkoj.

Ta sreća će protiv Španije da bude na najvećem mogućem iskušenju jer su Španci uz Nemce ekipa koja je pokazala najviše do sada na Evru.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Atmosfera u gradu pred meč Španije i Gruzije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar