Foto: Hellraiser Photo Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Srpski fudbaler Dušan Vlahović pogodio je mrežu Đenoe dvaput u nedelju uveče u dresu Juventusa.

Juventus je slavio sa 3:0 u meču šestog kola Serije A, dok je Vlahović najpre dao penal u 48. minutu, a potom i pogodak na asistenciju Kopmejnersa u 55.

PROČITAJTE JOŠ:

Tada je pogodio sjajno levicom u dalji ugao gola Đenoe sa leve strane i pažnju Italijana privukao je način na koji je proslavio gol.

Gestikulirao je prstima kao da poručuje: „Samo vi brbljajte“.

„Najvažnija stvar je da smo pobedili i nadamo se da ćemo nastaviti ovako… Nije to problem, naučio sam da si najbolji kad daješ golove i da si promašaj kad to ne uradiš. Ja svoju priču pravim na terenu. Nekad imaš više šansi u utakmicama nekad manje, svestan sam da ljudi očekuju mnogo od mene i ne bežim od toga, dajem 200 posto i hoću da ne žalim ni za čime, bilo zbog lošeg ili dobrog“, objasnio je Vlahović.

Potom je dodao da suština nije da li on daje golove ili ne, dok god Juventus pobeđuje.

„Ne postavljam sebi granice, idem utakmicu po utakmicu, i još jedanput podvlačim najvažniju stvar, a to je da tim pobeđuje“, ponovivši istu stvar nekoliko puta.

Italijani su prethodnih dana pričali o njegovom emotivnom statusu i tome da je raskid sa devojkom Vanjom Bogdanović razlog za njegove slabije partije.

Tutosport se ovim pitanjem bavio, pa je Dušanov gest možda bio odgovor i na takve glasine.

BONUS VIDEO: EURO 2024 – Dušan Vlahović pred Englesku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar