Foto: /IPA / Sipa Press / Profimedia

Srpski fudbaler Dušan Vlahović bio je na udaru italijanske štampe i navijača u poslednjih nekoliko nedelja.

Juventus je u tom periodu imao solidne rezultate, drži drugo mesto u Seriji A, ali je njegov napadač izdvajan u negativnom kontekstu.

PROČITAJTE JOŠ:

Koliko mu to nije prijalo pokazao je gestom rukom posle dva gola za vikend protiv Đenoe, a onda je nekoliko dana kasnije izvukao svoj tim iz provalije u Ligi šampiona.

Juventus je uspeo da pobedi ekipu Lajpciga, Vlahović je i tu dao dva gola i omogućio čak i sa igračem manje put ka preokretu i trijumfu 3:2.

Legendarni fudbaler Juventusa Alesandro Del Pjero kaže da je Dušan i na terenu Red Bul arene i posle toga bio impresivan.

„Bio je perfektan, čak i posle kaad je davao izjavu. Pokazao je da hoće da nastavi da uči i napreduje. Sa tim stavom budućnost za njega može da bude samo svetla“, rekao je Del Pjero.

Čuveni „Il Pinturikio“ je u Juventusu igrao u Juventusu od 1993. do 2012. godine kada je otišao put Sidneja, dok je karijeru završio u Delhi Dajnamosima pre deset godina.

Vlahović je posle velike partije u kojoj je davao golove u 50. i 68. minutu za 1:1 i 2:2, rekao upravo da nije bitno da li on daje gol.

„Pobeda je najvažnija stvar. Dao sam golove, ali to se ne računa, dali smo sve od sebe i pokazali da možemo da uradimo velike stvari, ali moramo da nastavimo ovako. Nismo bili uvereni u to u prvom poluvremenu, ali smo znali šta treba da radimo, pričali smo sa trenerom u svlačionici i napustili je opsednuti. Ono što se desilo posle je pokazalo naš DNK, ne odustajemo“, rekao je Vlahović za Skaj posle meča, pa odgovorio na pitanje da li uvek daje samo po dva gola.

„Nadam se da ću da nastavim, ali najvažnija stvar je timska pobeda, nije bitno ko daje gol. Ne padam u depresiju kad ne pogodim, mada možda deluje tako sa strane. Znam i kada pogrešim i kad uradim nešto dobro. Pre neki dan sam pogrešio proslavom gola, moram da menjam stvari, to rade veliki igrači. Kad daješ golove sve postaje lakše i stvari ti bolje idu u prilog. Nadam se da nastavljam ovako“, istakao je Dušan Vlahović.

BONUS VIDEO: Gol Benfike za 1:1 protiv Santa Klare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar