foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Vidi se da je razočaran

Foto: Nova.rs

Fudbaler Crvene zvezde Vladimir Lučić pričao je o porazu svog tima od Lajpciga u Nemačkoj u trećem kolu Lige šampiona – 3:1.

„Nezadovoljni smo pošto smo izgubili bodove, išli smo na pobedu. Malo smo lošije ušli u meč, stisnuli su nas na početku utakmice, primili smo gol. Digli smo se u drugom poluvremenu, imali smo šanse da stignemo rezultat i na kraju smo jurili i na kraju smo iz prekida primili treći gol“, rekao je Lučić za srpske medije.

Na 2:1 je delovalo da Zvezda može do izjednačenja.

„Delovalo je, stisnuli smo na 2:1, plašili smo se da ne pukne neka kontra. Ali, primili smo jeftin gol iz prekida. Okrećemo se vikendu, utakmica u Superligi je bitna i to je to“.

PROČITAJTE JOŠ:

Igra Zvezde nije bila idealna.

„Imali smo, gledao sam s klupe, dosta prostora za igru, nismo iskoristili to u prvom poluvremenu, onda smo krenuli i bilo je bolje. Da smo to u prvom, da smo igrali, bilo bi bolje“.

Lučić je bio jedan od trojice fudbalera koji su promenili tok meča u 65. minutu kada su ušli u igru.

„Jeste, iskrena je sveža krv, jak tempo, Liga šampiona je najjači tempo. Imao sam utisak i baš sam mislio da ćemo izjednačiti“.

Nada se pobedi u Beogradu.

„Da, nadam se. Težimo ka tome, pokazali smo da možemo, samo još u Beogradu to da uradimo na delu“.

Ostaje velika žal za ovom utakmicom.

„Najveće nezadovoljstvo je što smo izgubili, što se tiče igre, bilo je dobro, nije loše. Mislim da smo mogli da dođemo do remija, nismo igrali loše, ali nije sve u lepoj igri nego rezultatu“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar