Navijači Crvena Zvezda vs Partizan Foto:Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

U subotu 25. maja od 19 časova Crvena zvezda će odigrati utakmicu protiv Čukaričkog i proslaviti osvajanje 35. titule šampiona Srbije.

Zanimljiv način da pozove navijače na stadion imao je glumac Predrag Vasić, poznatiji kao mali Stanoje iz filma „Montevideo, Bog te video“. U kadru je on, kako sedi i lista scenario u restoranu. Nakon toga prilazi mu još jedan glumac, Marko Mak Pantelić, inače brat bivšeg fudbalera Marka Pantelića. On pruža Vasiću scenario i govori da je to uloga života. Mladi glumac oduševljeno čita i saglasan je da snimi, sve dok ne čuje da je datum snimanja 25. maj, odnosno vreme kad Zvezda slavi titulu.

Snimak i poziv za navijače da dođu na stadion pogledajte ispod.

Poseban segment proslave će biti i poruke poznatih zvezdaša, u kojima će moći da uživaju svi zaljubljenici u crveno-bele boje koji budu na stadionu “Rajko Mitić”.

Izabranici Vladana Milojevića su četiri kola pre kraja prvenstva obezbedili 35. titulu šampiona Srbije. Priliku da pozdrave šampione i uživaju u spektaklu koji se priprema na stadionu “Rajko Mitić” će imati svi zvezdaši, a ulaz je besplatan.

PROČITAJTE JOŠ:

„Celokupna zvezdaška javnost je sa oduševljenjem dočekala osvajanje novog trofeja domaćeg prvenstva, a kako su još jednu uspešnu sezonu doživeli poznati zvezdaši ćemo svi zajedno moći da čujemo 25. maja. Deo programa na proslavi titule će biti i poruke javnih ličnosti koje navijaju za Crvenu zvezdu, a o kome se radi saznaće svi zvezdaši koji budu na Marakani tačno za nedelju dana“, piše na sajtu kluba.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare