Foto: EPA-EFE/ABBONDANZA SCURO LEZZI

Fudbaleri Juventusa i Milana odigrali su bez golova u meču 34. kola italijanske Serije A.

Meč je obeležila ljutnja Dušana Vlahovića koji nije bio zadovoljan što je bio izmenjen, a nije bio pošteđen ni njegov zemljak Filip Kostić.

PROČITAJTE JOŠ:

Obojica su na terenu koji minut preko sat vremena, a Dušan za to vreme nije uspeo da se upiše u strelce, mada je jednu od prvih prilika imao već posle osam minuta.

Tad je dobro izdržao duel sa čuvarom i pucao u gol, ali je golman Milana ukrotio loptu. Florenci je na drugoj strani odgovorio „bombom“ sa tridesetak metara, dok je Vlahović imao strašnu šansu na kraju poluvremena.

Šutirao je lukavo iz slobodnog udarca u ugao i Marko Sportijelo je opet uspeo da odbrani. U drugom poluvremenu je iskosa šutirao i Kostić koji bi pogodio bliži ugao da Sportijelo opet nije bio na mestu.

Odbranio je i šuteve Mekenija i Milika, pogrešio je jednom kada su ga saigrači pokrili da ne primi gol i Milan je sačuvao mrežu i bod.

Milan je ostao drugi na tabeli sa 70 bodova, dok je Juventus treći sa 65. Istog dana su odigrani i mečevi Lečea i Monce i Lacija i Verone.

Nekadašnji špic Crvene zvezde Nikola Krstović je dao spektakularan pogodak za Leče i 1:0 u 92. minutu, dok je Mateo Pesina poravnao na 1:1 penalom u 96. minutu, a Lacio slavio golom Matije Zakanjija u 72. minutu.

Serija A, 34. kolo:

Petak:

Frozinone – Salernitana 3:0 (2:0)

(Sule 10, Brešanini 25, Zortea 85)

Subota:

Leče – Monca 1:1 (0:0)

(Krstović 90+2 – Pesina 90+6 p)

Juventus – Milan 0:0

Lacio – Verona 1:0 (0:0)

(Zakanji 72)

Nedelja:

12.30 Inter – Torino

15.00 Bolonja – Udineze

18.00 Atalanta – Empoli

18.00 Napoli – Roma

20.45 Fjorentina – Sasuolo

Ponedeljak:

20.45 Đenoa – Kaljari

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: Fortuna vs Šalke, neredi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar