Foto: Twitter/Radmir Safin

Neobičan skandal potresao je fudbalsku scenu u Rusiji, a akter je bio jedan srpski fudbaler.

Sve se dogodilo nakon velikog finala Kupa Rusije u kojem je ekipa Zenita sa 2:1 savladala Baltiku, ali je najzanimljiviji deo usledio nakon završetka duela.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski fudbaler Nikola Radmanovac (27) koji nastupa za Baltiku je uspeo je da se stavi ispred sportskog aspekta, pa mediji u Rusiji više pišu o njegovom potezu nego o samom meču.

Naime, on nije bio svestan da ga kamere snimaju, pa je tokom slavlja fudbalera Zenitpokazivao srednji prst rivalima, među kojima je bio i povremeni srpski reprezentativac Strahinja Eraković.

Usledile su žestoke kritike na račun srpskog fudbalera u ruskoj javnosti, pa je morao posle toga da se javno izvinjava.

On je snimio video i okačio ga na društvene mreže, a u njemu je objansio svoj postupak.

„Želim da kažem nekoliko reči povodom snimka koji se pojavio. To je bila šala između mene i Strahinje Erakovića, koji igra za Zenit. Dobri smo prijatelji, nisam mislio ništa loše i ovim putem želim da se izvinim ako sam nekoga uvredio“.

Što se same utakmice tiče, Zenit je gubio 1:0 sve do poslednjih desetak minuta meča, a potom je golovima 81. 95. minutu uspeo da dođe do preokreta i podigne trofej.

Da stvar bude još teža po Radmanovca, ceo meč je presedeo na klupi, kao i Ivan Ostojić, dok je Strahinja Eraković odigrao 45 minuta u finalu, i to u prvom delu meča.

BONUS VIDEO Gol Portugala za 3:2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar