Foto: FRISO GENTSCH / AFP / Profimedia

Jedan desetogodišnji dečak po imenu Berat postao je prava zvezda Evropskog prvenstva u fudbalu nakon što je pošteno namučio redare tokom utakmice Portugala i Turske, a sve sa jednim ciljem - da se fotografiše sa svojim idolom, Kristijanom Ronaldom.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Berat je tokom drugog poluvremena meča koji je prekinut čak pet puta zbog navijača utrčao na igralište uspeo da dođe do Ronalda sa kojim se i fotografisao.

Nakon toga je usledio beg od redara, koji su tek nakon što je dečak uspešno eskivirao nekoliko pokušaja hvatanja uspeli da ga uhvate, i to zahvaljujući tome što je sam usporio.

A njegov otac Cetim je otkrio kako se sve dogodilo. Berat je svom ocu rekao da ide do toaleta, nakon čega je usledila ludnica:

„Sledeće što sam video je njega na krovu klupe za rezerve, i potom je počeo da trči“, otkrio je Beratov otac, koji je dodao i da je „UEFA zažmuralia jer je tako mali“.

A sam Berat, koji je istakao da će fotografija sa Ronaldom krasiti zid njegove sobe, je dodao i da neće više razmišljati o takvim poduhvatima:

„Bio bih preivše uplašen da bismo morali da platimo veliku kaznu.“

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar