Nejmar
Foto: Screenshot Twitter Portal da Bola

Ako ste se nekada zapitali zbog čega Nejmar nije dostigao nivo Lionela Mesija ili Kristijana Ronalda, evo odgovora u snimku od 30 sekundi.

Nejmar je davno pokazao da ne zna da brine o sebi i da ne zna da se čuva. Bio to razuzdani odnos prema sumnjivim lepoticama, bio to odnos prema novcu ili noćnom životu, bio to odnos prema saigraču ili nacionalnom timu… Primera je mnogo, a i sami možete da popunite niz.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, jedan od problema je što Nejmar gleda na svet kao što bi to radio svaki tinejdžer koji na računu ima neverovatno bogatstvo.

Povredio je skočni zglob, a umesto da se brine o opravku on se brine o pokeru. Nedavno je Kilijan Mbape nakon prvog meča protiv Bajerna u osmini finala Lige šampiona pozvao igrače da barem dve nedelje ležu na vreme, treniraju i oporavljaju se. Šta je Nejmar uradio? Strčao je u kazino i igrao poker.

Kada to ne može da uradi uživo, radi to na internetu, pa je odlučio da upadne za jedan poker sto za visokim ulozima.

Koliko visoki? Pa, izgubio je u jednom trenutku milion evra. Milion evra koji bi mnogima promenili živote, a njemu je bio samo još jedan čip gore dole.

I šta je uradio? Glumio je da mu je teško, da ne može da veruje, grizao je ruke… Glumio je jer se ubrzo smejao nakon što je gestikulirao jecanje i plakanje.

Nejmar je izgubio praktično nešto manje od šestine mesečnih primanja, što je za njega očigledno beznačajno.

Kada zarađujete 80 miliona evra godišnje zaboravite na vrednost novca.

BONUS VIDEO Pričali smo s “Nejmarom” i malo nas je razočarao – ne zna ko je Rambo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare