Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Fudbaleri Mađarske pobedili su Škotsku 1:0 u poslednjem, trećem meču grupe A i tako izbili na treće mesto u grupi.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Mađari su pre ovog kola bili jedini bez ijednog boda i zasluženo su na kraju osvojili sve protiv Škota.

PROČITAJTE JOŠ:

Više su napadali, više i pretili, a onda i strepeli za svog saigrača Barnabasa Vargu koji je doživeo jak udarac u glavu i ostao je bez svesti.

Mađari su kasnije potvrdili da je povratio svest, dobrano nakon što se utakmica koja je potrajala čitavih stotinu minuta, već završila.

Do prve velike šanse Mađarska je stigla u završnici prvog poluvremena kada je Vili Orban iz odlične pozicije glavom poslao loptu tako da samo okrzne prečku.

Varga se sudario sa golmanom rivala u 70. minutu i ostao bez svesti, sudija je gledao da li će to biti za penal, dok je Dominik Soboslaj trčao do lekarske ekipe i poneo sa njima nosila da bi brže stigao do saigrača.

Za to vreme su ostali okružili Vargu u nesvesti na terenu, a užasna scena potrajala je više minuta. Ispostaviće se da će nadoknada za ovo vreme kasnije presuditi Škotskoj.

Penala za Mađarsku u tom trenutku nije bilo, a njeni fudbaleri su imali još nekoliko prilika.

Između ostalog Andras Šafer je dobro šutirao u 90. minutu kada je Angus Gan odbranio, što je uradio i nešto kasnije kada je skinuo udarac Soboslaja.

Kevin Čobot je u trećem minutu nadoknade pogodio stativu, a onda je dočekao deseti minut nadoknade da sačeka asistenciju Rolanda Salaja za sjajan udarac u donji levi ugao za konačnih 1:0 i treće mesto u grupi A.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Fudbal EURO 2024 – reprezentacija Srbije trening posle Slovenije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar