Foto: Printscreen Instagram / FSS

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi prošao je do sada buran emotivni put na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Imao je i razloga da bude zadovoljan, i onih zbog kojih je strepeo, a njegov tim je često igrao stenugtih nogu u mečevima sa Engleskom i Slovenijom.

PROČITAJTE JOŠ:

Dobro izdanje protiv Engleza nije nagrađeno pobedom, pošto su „tri lava“ slavila sa 1:0, dok je protiv Slovenije utakmica završena 1:1.

Taj rezultat je u petom minutu sudijske nadoknade doneo Luka Jović koji je pogodio metu glavom na centaršut Ivana Ilića.

Fudbalski savez Srbije objavio je snimak na kom se vidi reakcija Piksija kod tog gola kojim je Srbija ostala u igri za prolaz u narednu fazu takmičenja sa drugog mesta u grupi.

Istovremeno se na snimku vidi i kako je selektor Srbije počeo da priča s jednim navijačem koji mu je pre toga prigovarao i pitao ga „zašto pušta Slovence“.

Srbija će odlučujuću reč na Evru moći da pruži u utorak od 21 sat kada se na Alijanc areni sastaje sa Danskom u poslednjem meču grupe C. Neka tada Piksi bude još srećniji nego na snimku koji je objavio Savez.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: EURO 2024: Dragan Stojković pred Dansku – Nisu nepobedivi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare