Luis Rubiales Jenni Hermoso Foto:Richard Callis / Zuma Press / Profimedia

Nove informacije

Potez predsednika Fudbalskog saveza Španije Luisa Rubijalesa, koji je poljubio Dženifer Hermoso u usta nakon osvojene titule prvaka sveta u Australiji, izazvao je veliku buru.

PROČITAJTE JOŠ...

Ipak, najnoviji snimak koji je objavljen baca totalno novo svetlo na čitav slučaj.

Kako se vidi na novom snimku napravljenom u autobusu u kom su se nalazile igračice Španije, reakcija na ovaj potez nije bila negativna.

Naime, na snimku iz autobusa Hermoso se smeje dok saigračicama pokazuje fotografiju na kojoj je montaža njenog poljupca sa prvim čovekom španskog fudbala i čuvenog poljupca ikera Kasiljasa i Sare Karbonaro nakon osvojene titule prvaka sveta na Mundijalu 2010. godine.

Na to su joj saigračice dovikivale „Isti ste kao Iker i Sara“, a u jednom trenutku čak je uz osmeh pitala jednu od saigračica zar nije videla, i pokazala joj scenu na telefonu, da bi potom dočarala kako je to izgledalo na terenu, tokom dodele medalja.

Takođe, igračice Španije su potom uvikivale „beso, beso“, u prevodu na srpski „poljubac, poljubac“, a kada je predsednik FS Španije ušao u autobus pozdravile su ga ovacijama.

Podsećamo, po završetku finala i osvojene titule prvaka pobedom nad Engleskom 1:0 Rubijales je poljubio Hermoso, nakon čega je fudbalerka istakla da joj se „nije svideo taj njegov potez“.

„Osetila sam se ranjivo i kao žrtva impuisleivne i seksističke reakcije kojoj nije bilo mesto tu, bez ikakvog pristanka sa moje strane“, poručila je ona, da bi potom 33-godišnja fudbalerka ovaj potez opisala kao „neželjen“ i „neočekivan“.

Rubijales je suspendovan od strane FIFA na 90 dana dok traje istraga.

BONUS VIDEO 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar