Foto: Screenshot Twitter Football Tweet ⚽

Već neko vreme se u Francuskoj piše da je svlačionica Pari Sen Žermena podeljena na klanove i da se svakog dana dešavaju nove svađe. Sada smo videli da je ista situacija i u kancelarijama.

Nije problem samo u odnosu Nejmara, Kilijana Mbapea i Lionela Mesija koji neprestano „teraju kontru“ jedan drugom.

PROČITAJTE JOŠ

Ne uspevaju da pronađu zajednički jezik nikako, pre svega zato što to ne žele. Mbape je pozvao sve saigrače da se odmore kako bi savladali Bajern u revanšu, a onda je par sati kasnije osvanula fotografija Nejmara iz kazina usred noći.

Sličan odnos je i u kancelarijama, a to je pokazao potez Luisa Kamposa, sportskog direktora kluba, na meču PSŽ i Lila (4:3).

PSŽ je slavio golom Mesija iz slobodnog udarca u petom minutu sudijske nadoknade. PSŽ je relativno lako došao do 2:0 golovima Mbapea i Nejmara, a Lil je brzo preokrenuo na 3:2 preko Diakitea, Davida i Bambea. Mbape je u 87. izjednačio na 3:3, a onda je Mesi presudio.

U trenutku kada je Lil vodio sa 3:2 iz lože je sišao Kampos koji je potpuno izgubio živce. Sišao je direktno na teren i preuzeo vođenje tima od Kristofera Galtijea.

Počeo je da obavlja trenerski posao time pokazujući sadašnjem treneru da ne zna svoj posao. Koliko je Kampos uticao na tim nije poznato još uvek, ali je PSŽ uspeo da preokrene.

BONUS VIDEO Izjava Lea Mesija posle velikog finala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar