Foto: EPA-EFE/Adam Ihse SWEDEN OUT

Rafael Nadal i zvanično je objavio da se povlači sa najveće teniske pozornice, pa je sada idealan trenutak da se prisetimo nekih njegovih najboljih trenutaka u karijeri.

Španac će oproštajni meč imati sredinom novembra u Malagi, kada će njegova reprezentacija igrati u završnici Dejvis kupa.

Tokom bogate karijere, koju Nadal okončava sa 38 godina, Rafa je osvojio 92 titule, od kojih su 22 sa grend slemova, a 14 sa Rolan Garosa, dok je prvi na svetu bio već u avgustu 2008. godine.

Jedna fan stranica Nadala na društvenoj mreži „X“ izdvojila je preko 20 isečaka sa različitih teniskih događaja i turnira, a upravo su ti trenuci ostavili najveći trag kada je „Bik sa Majorke“ u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ:

Niz počinje videom sa prvog meča Nadala i Federera, kada je Rafa upisao svoju prvu pobedu nad najvećim rivalom kao 17-godišnjak.

Dalje, u nizu možemo videti i isečke sa mečeva sa svih grend slemova i Olimpijskih igara, iz Rima, Monte Karla, Madrida, dok je poslednji video posvećen trenucima kada je Nadal nosio olimpijsku baklju ove godine u Parizu.

Svi snimci se nalaze ispod, pa izdvojite vreme i uživajte.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar