Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović dao je gol u meču Lige šampiona za Al Hilal protiv iranskog Nasaji Mazandarana.

Mitrović je bio strelac u 18. minutu za 1:0, mada je imao šansu da i pre toga donese svom timu prednost. Zatresao je mrežu protivnika već u prvih 240 sekundi utakmice, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda.

PROČITAJTE JOŠ:

U 18. minutu je rekorder po broju golova u srpskoj reprezentaciji nastavio da rešeta u dresu saudijskog tima kada je Mohamed Al Burajk idealno podigao loptu u peterac sa leve strane, a Mitrović se samo „poklonio“ i glavom od zemlje zakucao loptu u mrežu.

Mnogo je kontroverzi bilo pred ovaj meč koji se ipak igra u dogovoreno vreme, zbog političkih natezanja između Irana i Saudijske Arabije.

U ponedeljak je otkazan susret između Al Itihada i Sepahana, jer je pored terena stadiona u Iranu bila postavljena statua Kasema Sulejmanija kog jedni smatraju teroristom, a drugi junakom.

Zbog toga je bilo gotovo sigurno da će meč Al Hilala i Nasaija biti otkazan, ali se to nije desilo, a Mitrović je još jednom uspeo da se upiše u strelce.

Uspeo je ni kriv ni dužan da se nađe u središtu kontroverzne i ružne scene u kojoj je dobio udarac u lice od igrača protivničkog tima zbog jednog vazdušnog duela.

Na terenu je posle pola sata igre zbog tog duela nastao opšti metež i umalo tuča, a kada su se strasti smirile glavni sudija je pokazao dva crvena kartona.

BONUS VIDEO: Mitrovićeva majstorija i golčina Malkoma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar