Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Fudbaleri Bajerna pobedili su u subotu uveče na svom terenu u Minhenu Štutgart 4:0, u meču sedmog kola nemačke Bundeslige.

Strelci za Bajern bili su Hari Kejn u 57, 61. i 80. i Kingsli Koman u 89. minutu, a problem po Bavarce je rana povreda Aleksandra Pavlovića kog je zamenio Palinja u osmom minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kejn je u 57. minutu povukao loptu i našao je dovoljno prostora da maestralno šutira sa velike udaljenosti i pogodi sam ugao gola.

Kod drugog gola se sjajno našao pred petercem i izveo veoma lep dribling kad mu se lopta već izodbijala i vratila u noge, prebacio je protivnika Džefa Čaboa i matirao golmana.

Treći pogodak je bio plod srećnih okolnosti jer mu se tada lopta odbila pred peterac od noge Džoše Vagnomana, pa je i treći put pogodio pre nego što je Koman postavio konačan rezultat protiv rivala Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Bajern je sa 17 bodova na deobi prvog mesta sa Lajpcigom, a Štutgart je deveti sa devet bodova. U narednom kolu, Bajern će gostovati Bohumu, dok će Štutgart dočekati Kil.

Zvezda i Štutgart inače svoj meč u evropskoj eliti igraju 27. novembra od 18.45 u Beogradu.

BONUS VIDEO: Gol Ikardija za 0:2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar