Siniša Mihajlović Foto: PACO SERINELLI / AFP / Profimedia

Poznati srpski voditelj Ivan Ivanović uputio je dirljive reči posle smrti Siniša Mihajlovića.

Čuveni Miha je preminuo u petak u Rimu od posledica borbe sa leukemijom, a kod Ivanovića je gostovao jednom u toku te borbe koja je trajala od 2019.

PROČITAJTE JOŠ:

Hrabar i samouveren, pravičan, vlasnik dečačkog osmeha i ubojite levice, danas nas je napustio Miha. Prijatelj, uzor, legenda još za života. Jedan od najvećih koji su nosili crveno beli dres. Hvala ti ‘batice’ na svemu i zbogom“, napisao je Ivanović, autor emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na TV Nova S.

Podelio je i isečak iz svoje emisije u kojoj Mihajlović priča o svojoj zamisli da u životu ne treba da ima kajanja zbog nečeg što nije urađeno.

„U životu ne treba da imaš… da se kaješ. Nema kajanja. Znači, moraš da napraviš sve u životu da ti bude tako da se ne kaješ: ‘E pa što nisam napravio ono, da sam mogao ovo, hteo sam ono a nisam’. Treba da uradiš sve da ne bude toga. Onda ćeš da vidiš da će da bude sve ok ovo drugo“, rekao je Mihajlović u videu.

Miha je rođen februara 1969. u Vukovaru, a fudbalom se bavio u Borovu, Vojvodini, Crvenoj zvezdi, Romi, Sampdoriji, Laciju i Interu.

Kasnije je kao pomoćni trener radio u Interu, a vodio je Bolonju, Kataniju, Fjorentinu, Milan, Srbiju, Sampdoriju, Torino i Sporting. Poslednji klub mu je bio Bolonja na čijoj je klupi sedeo u dva mandata.

BONUS VIDEO: Siniša Mihajlović (1969 – 2022)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar