Vreme je za izmene u našem Fantazi timu i to pred mečeve osmine finala Evropskog prvenstva u fudbalu.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz EURO 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.


Posle neuspelih pokušaja mojih kolega da mi sabotiraju tim, koji je završio u samom vrhu na ukupnoj rang listi posle grupne faze turnira u Nemačkoj, vreme je bilo i da se sam pozabavim izmenama.

Posle grupne faze broj izmena je neograničen, iz jedne reprezentacije sada možete imati osam igrača (ranije tri), a najviše poverenja do sada ulila mi je Španija, pa sam tako ubacio Marka Kukurelju, Pedrija, Alvara Moratu i stavio sam Luisa de la Fuentea na klupu kao selektora.

PROČITAJTE JOŠ:

Iz prve faze ostavio sam Marha Gehija, Maksimilijana Mitelštata i Džamala Musijalu, dok sam se u napadu oslonio još i na Harija Kejna i Kilijana Mbapea.

Tim smo dopunili i sa po dva Portugalca, Holanđanina i Švajcarca, dok je ekipu upotpunio Martin Dubaravka, golman reprezentacije Slovačke.

Sa jedne strane žreba u osmini finala igraće Španija – Gruzija, Nemačka – Danska, Portugal – Slovenija i Francuska – Belgija. Sa druge strane gledaćemo mečeve Rumunije i Holandije, Turske i Austrije, Engleske i Slovačke i Švajcarske i Italije.

Ne zaboravite da se prvi meč osmine finala Evropskog prvenstva igra u subotu od 18 sati, pa pre toga morate napraviti izmene, kako bi one bile važeće.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели nova.rs sport (@nova.rs_sport)

Pridruži se fudbalskoj avanturi – Igraj Evropski fudbalski fantasy 2024

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi je, povodom predstojećeg evropskog prvenstva EURO 2024, lansirala Evropski fudbalski fantasy 2024 na svojim sportskim sajtovima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Grčkoj. Ova uzbudljiva takmičarska platforma pruža svim ljubiteljima fudbala jedinstvenu priliku da testiraju svoje menadžerske veštine, strategiju i poznavanje fudbala na najvećoj evropskoj sceni.

Svi zainteresovani mogu da registruju svoje timove i to na Sport Klub portalima u Srbiji i Sloveniji, sajtu Nova.rs u Srbiji i Dnevnik.hr u Hrvatskoj, kao i na sajtovima Nova Sports and Sportdog u Grčkoj, Vijesti u Crnoj Gori i sajtu N1 u Bosni i Hercegovini.

Svaki igrač Evropskog fudbalskog fantasy 2024 može sastaviti do tri virtualna tima. Za sastavljanje svakog tima na raspolaganju je 200 kreditnih bodova za kupovinu 15 igrača i jednog glavnog trenera.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar