Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs

Grupa navijača Partizana napravila je haos posle 174. večitog derbija, u kojem su crno-beli u Humskoj poraženi od Crvene zvezde sa 0:4.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević vređan je i tokom utakmice, a od njega je veliki broj navijača tražio da podnese ostavku i ode iz Humske.

Posle utakmice došlo je do nemilih scena u Humskoj, pošto se grupa „grobara“ pojavila ispred svlačionice Partizana, a trener Stanojević bio je meta uvreda.

PROČITAJTE JOŠ:

„Stanoje, maj***e, izdao si ‘grobare'“, vikali su navijači.

Tom prilikom lupano je i o staklo svlačionice, koje je polomljeno, a delići su povredili Stanojevića na više mesta na licu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели BUTASPORT.RS (@butasport.rs)

Nešto kasnije, ispred svlačionice fudbalera Partizana pojavili su se pripadnici policije i žandarmerije, koji su sprečili dalje sukobe i nasilje.

„Bravo za okupatorsku Upravu koja je vatrometom ukrasila jedno divno veče na Andrićevom vencu“, piše u opisu slike koju je objavila stranica Partizan.net.

Aleksandru Stanojeviću navijači najviše zameraju što je svojim dolaskom, odnosno povratkom u Humsku, praktično podržao upravu, odnosno Miloša Vazuru i Milorada Vučelića, koji već godinama urušavaju ugled kluba na više nivoa.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar