Foto: Starsport

Veljko Birmančević, srpski reprezentativac, izneo je svoje utiske o meču protiv Švajcarske, na kom su "orlovi" slavili sa 2:0.

Utakmica Srbije i Švajcarske odigrana je u Leskovcu u okviru trećeg kola grupne faze A divizije Lige nacija. Niko Elvedi dao je autogol u nadoknadi prvog poluvremena, a konačan rezultat postavio je Aleksandar Mitrović u 61. minutu.

„Rekao sam i posle prve utakmice, odigrali smo odlično, kompaktno i sve, falila je završnica, pomogao nam je sada Mitar, Luka (Jović) ulazi u šanse, blizu je. Ginuli smo na terenu, publika je to osetila, ovo je pravi recept kako treba da igramo, pogotovo kod kuće, publika je oduševljena. Velika pobeda za nas. Ovo je reper kako treba da se igra za Srbiju i u narednom periodu“, rekao je Birmančević za RTS.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija u utorak od 20.45 gostuje Španiji u 4. kolu Lige nacija. U prvom meču te dve selekcije u Beogradu bilo je 0:0.

„Moramo da se odmorimo dva dana i da pripremimo utakmicu za Špance. Da izađemo isto ovako borbeno, pametno, da ginemo jedni za druge na terenu, mislim da onda niko ne može da nas pobedi i slomi, to je kako treba da igramo za našu zemlju“, zaključio je Birmančević.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare