Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino)

Navijači Srbije napravili su sjajnu atmosferu pred utakmicu sa Engleskom u Gelzenkirhenu, naravno uz manje i gotovo neizbežne incidente kada se okupi toliko ljudi i konzumira alkohol, a još veći broj očekuje se u četvrtak u Minhenu.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Iako u ovom gradu postoji fan zona van centra grada, srpski navijači su odlučili da se ipak okupe na Marienplacu u samom centru.

PROČITAJTE JOŠ

S obzirom na to da utakmica sa Slovenijom počinje u četvrtak u 15 sati, okupljanje je zakazano za devet časova i zagrevanje za meč trajaće do 11.30 časova, kada će navijački korteo krenuti najkasnije do 12 sati ka „Alijanc areni“.

Iako Albanija u sredu igra sa Hrvatskom u Hamburgu, pa će se i njeni navijači preseliti na sever, simatizeri „orlova“ su dobili upozorenje da u četvrtak ne nasedaju na provokacije i paze se eventualnih napada, s obzirom na to da u ovom delu Nemačke živi veliki broj Albanaca s Kosova i Metohije, koji nemaju ulaznice za utakmice Albanije i ostaće u gradu.

Inače, interesovanje za utakmicu sa Slovenijom dodatno raste, oni koji nemaju ulaznice raspituju se kako da dođu do njih, jer je igra protiv Engleske, ali i blizina Minhena, dodatno doprinela povećanju temperature među srpskim navijačima.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO Miloš Veljković posle poraza od Engleske

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare