Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener Mladosti GAT Ljubomir Ristovski kaže da su njegovi igrači razbili Partizan u meču 21. kola Superlige.

Mladost je došla u Humsku i pobedila sa neverovatnih 4:0. Golove za goste, pretposlednji tim tabele Superlige, davali su Romejn Gal u trećem, Kristijan Dal Belo u 11, Novica Maksimović iz penala u 54. i Nemanja Milić u 58. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog toga Ristovski smatra da njegov tim jeste odigrao „za desetku“ pošto niko nije očekivao da će prirediti ovakav debakl Partizanu. U četiri epiteta je sabrao recept za pobedu.

„Sigurno da. Iznenadili smo, jednostavno smo vratili tri boda od Javora i opet smo u igri. Odigrali smo kako treba, disciplinovano, organizovano, tvrdo, čvrsto. Malo smo iznenadili Partizan na startu utakmice, ovakve stvari se dešavaju. Čestitam i mojim igračima i Partizanu, nama će ova tri boda mnogo značiti“, rekao je Ristovski za Arenu sport.

Žali za propuštenim šansama protiv Javora i igrom protiv tima iz Ivanjice, što je nadoknađeno sada.

„Sigurno, posle vidite kako to ide. Posle one utakmice protiv Javora gde smo bili neorganizovani. Treba vremena i verujem da ćemo biti sve bolji i bolji. Velika tri boda za nas“, ponovio je Ristovski.

Njegov tim sada ima 16 bodova i još uvek je pretposlednji, 15. na tabeli Superlige, ali ima čemu da se nada ako nastavi da igra kao protiv Partizana, pošto je pokažnjavao sve greške crno-belih.

BONUS VIDEO: Kobno Izletanje Stojkovića i poraz njegove Al Feihe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar