Foto: EPA-EFE/FILIPE AMORIM

Novi trener Benfike Bruno Laž odradio je prvi trening sa kompletnom ekipom pred debi u drugom mandatu na klupi "orlova" i to na samo sedam dana pred gostovanje Crvenoj zvezdi u prvom kolu Lige šampiona.

Laž (48) je prvi put od povratka u klub imao na raspolaganju sve zdrave igrače pošto su se na trening vratili i reprezentativci.

Povratnik u Benfiku nije na treningu mogao da računa na povređene Frederika Aursnesa, Renata Sančesa i Tijaga Guveju, koji neće biti u konkurenciji za meč protiv Santa Klare u petom kolu portugalskog prvenstva u subotu od 21.30, ali ni sledećeg četvrtka na stadionu „Rajko Mitić“ od 18.45.

PROČITAJTE JOŠ

Laž je vodio Benfiku i u sezoni 2019/20, a prošle nedelje je na klupi nasledio Nemca Rogera Šmita koji je dobio otkaz zbog lošeg starta „orlova“ u novoj sezoni.

Zvezda će posebnu pažnju morati da obrati na Kerema Akturkoglua

Akturkoglu je najnovije pojačanje Benfike u koju je stigao 30. avgusta za samo 12 miliona evra i već sada se čini da će biti veliko pojačanje.

Naime, postigao je u meču B Lige nacija između Turske i Islanda sva tri gola u pobedi njegove selekcije od 3:1.

Turski fudbaler je u Galatasaraj stigao 2020. godine i za vreme provedeno u jednom od najvećih turskih klubova postao je jedan od najboljih u naciji.

Sada će sa Benfikom pokušati da sruši Zvezdu koja nestrpljivo čeka otvaranje u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO FK Crvena zvezda promocija igrača, Rade Krunić i Mitar Mrkela

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar