Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, kazao je da je klub Milanu Borjanu ponudio drugačiju ulogu pre nekoliko dana jer ima ugovor još dve godine, pa je Zvezda u obavezi da ga plaća, a Omri Glazer se nametnuo i tu su Borjanu vrata zatvorena. Glazer za sada mora da ostane.

Terzić se obratio na okupljanju ekipe na početku priprema.

„Razgovarali smo, ponudili smo mu prelazak sa igračke karijere na drugu funkciju i da to bude početak njegove druge karijere. Voleo bih da ostane u klubu. U ovom momentu Glazer se nametnuo kao odlično rešenje i u ovom trenutku Borjan nema potrebe da konkuriše za prvi tim. Za Glazera smo imali ozbiljne ponude ovog leta, moramo da spremamo mlađe golmane da budu zamena Glazeru. A, što se tiče Borjana – razgovarali smo i na putu smo da nađemo rešenje. On svakako do 30. juna ima obavezu da Slovanu bude na raspolaganju. Imamo još 14 dana i rešićemo situaciju“, rekao je Terzić.

Takođe, naveo je da Hvang In-Bom ima dogovor da ode ukoliko dobije ponudu iz „lige petice“ (Premijer liga, La liga, Bundesliga, Serija A, Liga 1).

U slučaju da Zvezda uđe u Ligu šampiona, a startuje u plej-ofu kvalifikacija, to bi moglo da se promeni, želja je da korejski fudbaler ostane.

Najavio je za utorak predstavljanje Pume, ali nije rekao imenom i prezimenom.

Marko Stamenić bi za pet i po miliona trebalo da ode u neki klub Premijer lige, nije hteo u Koventri jer je u Čempionšipu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare