Foto: EPA-EFE/Lukas Barth-Tuttas

Marko Nikolić je kako se danima i najavljivalo postao novi trener CSKA iz Moskve objavio je ruski klub.

„Armejci“ su potvrdili na zvaničnom sajtu da su „postigli dogovor o saradnji sa Nikolićem“ i da će uskoro uslediti i zvanično predstavljanje.

Nikolić se posle kratke karijere u Dubaiju vratio u Rusiju, gde je već radio, kada je predvodio ekipu Lokomotive iz Moskve.

PROČITAJTE JOŠ

Sada se ponovo vraća u Rusiju, ali u drugi tim.

Nikolić je u glavnom gradu Rusije zamenio Vladimira Fedotova, koji nije ispunio očekivanja i na kraju je klub posle dve godine odlučio da prekine saradnju sa njim.

Prema navodima medija ugovor je oročen na dve godine. Nikolićev zadatak će biti da formira tim sposoban da popravi učinak iz tek završenog ciklusa i pokuša da ugrozi dominaciju Zenita u ruskim okvirima. CSKA nije bio prvak zemlje od 2016. godine.

Sa Partizanom je Nikolić prigrabio duplu krunu, sa Videotonom osvojio i prvenstvo i kup Mađarske u odvojenim sezonama, u Rusiji bio pobednik tamošnjeg kupa sa Lokomotivom, dva kup pehara doneo je iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, uz podsećanje da je Olimpiju vodio do prvog mesta u šampionatu Slovenije, pre nego što su se sa njim, nekoliko kluba pre kraja, iz vansportskih razloga, Ljubljančani rastali.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar