Foto: EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Subota, 17. oktobar, jedan je od onih dana koji će ljubitelji fudbala provesti ispred TV ekrana, uživajući u brojnim derbijima širom Evrope. Sve to moći ćete uživo da pratite u blogu uživo na Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Gradski okršaji, sudari najvećih rivala, prštaće u subotu koja bi mogla da se pamti, taman kao uvertira za 163. večiti derbi Partizana i Crvene zvezde u nedelju (17 sati).

Tri velika gradska derbija na programu su dan ranije, od čega dva u isto vreme.

Everton će kao lider Premijer lige dočekati Liverpul, branioca trona, uz prenos na Sport Klubu, dok će u Glazgovu igrati Seltik i Rendžers. Oba meča su od 13.30.

Četa Karla Ančelotija ima sve četiri pobede i maksimalnih 12 bodova, a ekipa Jirgena Klopa tri manje usled tri trijumfa i jednog poraza.

Uzdrmani Mančester siti daleko od sjajnog je počeo sezonu, pa bi Arsenal imao čemu da se nada od 18.30 na „Etihadu“. Takođe uz direktan prenos na kanalima Sport Kluba.

Što se tiče duela škotskih velikana, biće i sudar za vrh tabele, na kojem je Rendžers sa 26 bodova, a Seltik je drugoplasirani sa 25, ali i utakmicom manje od „policajaca“.

Od 18 sati u subotu na programu je „Derbi dela Madonina“ između Intera i Milana koji ima maksimalan učinak posle prva tri kola Serije A.

Moglo bi da bude vrlo zanimljivo i tri sata ranije u okršaju Napolija i Atalante.

U večernjem terminu, Sporting dočekuje Porto od 21.30, da se zaokruži sjajna fudbalska subota.

SUBOTA FUDBALSKIH DERBIJA

Liverpul – Everton 13.30

Seltik – Rendžers 13.30

Inter – Milan 18

Mančester Siti – Arsenal 18.30

Sporting – Porto 21.30

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar