Aleksandar, Stanojević, Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Partizana otišli su na pripreme u Sloveniju sa novim-starim trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Šef stručnog štaba crno-belih kaže da je pratio utakmice svog kluba u prethodnom periodu i pre nego što se vratio na dobro poznato mesto.

PROČITAJTE JOŠ:

Kaže da su ove pripreme nešto kraće nego uobičajeno, ali da će Partizanu biti neuspeh ako ne bude konkurentan i ako ne bude igrao Evropu u narednoj sezoni.

Objasnio je i da će situacija posle Slovenije i Rusije biti nešto jasnija u pogledu renoviranog tima, a osvrnuo se i na utakmice koje je Srbija odigrala na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

„Mislim, da sad ja ne filozofiram i ne komentarišem stručno, mogu onako navijački da kažem – meni se dosta svidelo kako smo igrali protiv Engleza, dok je protiv Slovenije bila velika tenzija i veliki ulog. Najvažnije od svega je da jednostavno sami odlučujete o svojoj sudbini. Ako ne pobedite, onda ni ne zaslužujete da idete dalje. Morate nekog da pobedite. Tako da, sami odlučujemo, dobro je da ste u situaciji da sami odlučujete o svojoj sudbini i sa te strane gledam pozitivno na ovu priču“, rekao je novi trener Partizana.

Srbija je prvu utakmicu u grupi C izgubila od Engleske sa 1:0, golom Džuda Belingema u 14. minutu susreta.

U drugoj je odigrala nerešeno sa Slovenijom 1:1, posle golova Žana Karničnika i Luke Jovića u 69. i 95. minutu utakmice.

Treća i poslednja utakmica grupne faze igra se na Alijanc areni u Minhenu 25. juna od 21 sat i protivnik „orlova“ je selekcija Danske.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Piksi izašao na teren pred trening Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar