Aleksandar Stanojević
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević dao je svoj sud o izboru sudija za predstojeći večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

Partizan bi u ponedeljak od 19 časova trebalo da dočeka Zvezdu na svom terenu, koji su u noći između subote i nedelje oštetili vandali.

PROČITAJTE JOŠ:

Reč je o meču devetog kola Superlige, u kom će po rečima trenera Partizana, njegova ekipa ići na pobedu kao jedini pozitivan rezultat.

Na toj utakmici bi pravdu trebalo da deli Novak Simović, a njemu će pomagati Nikola Đorović i Miloš Simović, dok je za četvrtog sudiju određen Nenad Minaković.

U VAR sobi biće Pavle Tomić i Uroš Stojković, a Stanojević je bio ironičan kada je prokomentarisao da Pavle Ilić „dugo nije sudio derbi“.

„Šta da kažem, imali smo negativno iskustvo sa sudijom iz Lovćenca. Znate šta… Kada imate ovakve situacije, nadam se da nije potrebno da pričamo o sudijama. Kada je ranije u derbijima on sudio, bili su dobri. Sećam se derbija koji su bili strašni, pribojavao sam se da ne bude isti sudija pošto već dugo nije sudio derbi“, rekao je Stanojević na konferenciji pred meč i onda dobio pitanje novinara da li misli na Pavla Ilića.

„Da, mislim na njega… da ne pričam o imenima. Zabrinuo sam se. Možda će on suditi. Ovo je sudija iz Lovćenca. Imao sam negativna iskustva, ali i pozitivna. Mislim da nema razloga da ne sudi dobro u ovoj situaciji. Mislim da nikome nije u korist. Pogotovo, što trenutno nismo konkurentni. Očekujem jedno dobro suđenje“, kazao je Stanojević.

Aludirao je time da je Ilić dvaput uzastopno sudio derbi i to ove godine. Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu na tabeli SLS sa 19 bodova, dok je Partizan sedmi sa 11.

BONUS VIDEO: Spektakularan gol Omara Marmuša za Antraht protiv Borusije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare