FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je trening u Nišu pred meč sa Švajcarskom u trećem kolu grupne faze A divizije Lige nacije.

„Orlovi“ će dočekati selekciju Švajcarske u subotu od 20.45 u Leskovcu, a dan ranije odradili su i trening kao pripremu za meč.

Ni kiša nije pokvarila raspoloženje fudbalera Srbije, koji s mnogo optimizma ulaze u meč sa Švajcarskom, koja im je stari dužnik.

PROČITAJTE JOŠ:

Ono što je dobro jeste da Srbija nema problema sa povredama, pa su svi igrači sa poslednjeg spiska i trenirali u petak.

Bio je vidno raspoložen i selektor Dragan Stojković Piksi, čemu su svedočile i scene na treningu, pošto se i on zabavljao sa loptom.

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Zanimljivo, Piksi je svoje prve ozbiljnije fudbalske korake napravio upravo na „Čairu“ u Nišu, u dresu Radničkog, za koji je nastupao od 1981. do 1986. godine.

Napravio je Piksi i fotografiju ispred čuvenog murala na stadionu u Nišu. Na njemu je oslikana scena iz filma „Tesna koža“ i momenat kada čuveni Pantić, kojeg igra maestralni Nikola Simić, viče: „Kec u Nišu ljudi, kec u Nišu.“

Podsećanja radi, Srbija je treća u grupi, sa jednim osvojenim bodom posle dve utakmice. Sa druge strane, Švajcarska je poslednja, sa dva poraza.

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar