Foto: EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Golman Crvene zvezde Omri Glazer nalazi se na radaru Betisa i Sevilje, piše španski As.

Glazer je letos stigao u Zvezdu i odmah privukao pažnju dobrim intervencijama. Zvezda jeste primala nešto više golova nego u prethodnoj sezoni, ali je malo toga bilo Glazerova krivica.

PROČITAJTE JOŠ:

Posebno u Ligi šampiona, gde su crveno-beli otišli direktno kao prvaci Srbije, a Glazer se dobro pokazao u mečevima sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

Neki porazi srpskog kluba bili bi i ubedljiviji da nije bilo izraelskog čuvara mreže koji je bio jedan od najboljih pojedinaca u evropskoj eliti na svojoj poziciji.

Sportski direktor Sevilje prati Glazera već nekoliko meseci, piše As, dok su skauti za potebe španskog kluba više puta dolazili u Beograd da ga gledaju uživo.

Sevilja je u problemu zbog povrede Orjana Nilanda još od novembra, Marko Dmitrović je dobio startnu poziciju, ali klub navodno nije zadovoljan time kako je pokrio poziciju na kojoj je nekada bio neprikosnoven.

Zbog toga As navodi da je izvesno da će Sevilja na leto tražiti novog golmana, dok sa druge strane Betis to namerava zbog odlaska Klaudija Brava.

Bravo hoće da završi karijeru i postane deo stručnog štaba, pa će biti potrebna konkurencija Ruiju Silvi, koji je u Betisu od 2021. godine.

BONUS VIDEO: Gol Patsona Dake protiv Tanzanije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar