Crvena zvezda vs RB Leipzig Foto:Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Švedski fudbaler Emil Forsberg našao se u centru skandala nakon što je njegova dugogodišnja supruga Šanga Forsberg na društvenim mrežama iznela detalje njihovog privatnog života.

U januaru, Emil se preselio iz LajpCiga u Njujork Red Bul, a ubrzo nakon toga je prekinuo kontakt sa suprugom i decom, što je pobudilo Šangine sumnje.

PROČITAJTE JOŠ

Šanga je na društvenim mrežama otkrila da je Emil imao aferu s bivšom sportistkinjom i sada manekenkom Fani Ernestam.

U ogorčenim objavama, Šanga je iznela da je Emil bio s Fani čak i dok je Šanga bila trudna s njihovim drugim detetom, a nakon rođenja deteta, Emil se još više zbližio s njom.

„Čestitam Fani, srećno sa novim dečkom! Nadam se da posle 19 godina i tebi neće učiniti isto, ali ko zna?“ napisala je Šanga ironično. Kasnije je objavila kraj njihovog braka, izražavajući šok i razočaranje zbog Emilovog dvostrukog života.

„Za mene ovo znači kraj braka sa Emilom Forsbergom. Niko nije mislio da je sposoban za ovako nešto. Nisam se usudila ni da pomislim da me možda vara i vodi dvostruki život. Volela sam ga više od svega i uvek podržavala. Ali čak i ljubav ima granice. Moja najveća ljubav su moja deca i želim da znaju koliko su dragocena“, poručila je Šanga.

Emil i Šanga bili su u braku 19 godina.

Forsberg će sa selekcijom Švedske biti generalna proba za Srbiju pred Evropsko prventsvo u subotu od 18.00.

BONUS VIDEO Gol Portugala za 3:2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar