Foto: Starsport

Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, uveren je da će sa njim na klupi crno-beli klub izaći iz dugogodišnje krize.

Milošević je gostujući u emisiji „Beogradska hronika“ na Radio-televiziji Srbije objasnio zbog čega se vratio da ponovo bude trener u Partizanu, koji već sedam godina nije video titulu u Superligi Srbije.

„Osim ljubavi prema Partizanu, nikada ne ulazim u nešto, ako ne verujem da mogu da pomognem i uradim nešto dobro. Verujem da mogu brzo i mnogo da pomognem. Ne želim da se opterećujem nečim što nema veze sa strukom i to je u drugim rukama. Sve funkcije koje sam imao ticale su se fudbala. Kratko sam se bavio politikom, ali sam uvideo da to nije za mene“, izjavio je Milošević za RTS.

PROČITAJTE JOŠ:

Istakao je da je razgovarao sa Rasimom Ljajićem, koji je praktično jedini kandidat za novog predsednika Partizana. Pre nego što Ljajić dođe na tu funkciju, trebalo bi da se povuku Milorad Vučelić i Miloš Vazura.

„Razgovarao sam sa Ljajićem pre nego što sam postao trener i očekujem da uspostavimo stabilnost ukoliko postane predsednik. Znam da nismo u stanju da napravimo previše odmah i trenutno nemamo mogućnosti da trošimo mnogo, ali sam znao to i pre nego što sam došao. Situacija je bila baš zabrinjavajuća i država je to shvatila konačno“, naveo je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Partizana je poručio da je uveren u plasman u Evropu i da ima dovoljno vremena da unapredi igru tima.

„To niko živ ne može da obeća, ali sam ja uveren da ćemo uspeti. Fudbal nije egzaktna nauka gde dva i dva uvek daju četiri. Sada imam više vremena da napravim dovoljno dobar tim, ako naravno preživim do juna“, dodao je Milošević.

Fudbaleri Partizana se nalaze na petom mestu Superlige Srbije sa 17 bodova, a u sledećem kolu gostovaće Novom Pazaru.

Podsetimo, Milošević je na klupi Partizana zamenio Aleksandra Stanojevića, koji je sa crno-belima letos ispao iz kvalifikacija za sva tri evropska takmičenja.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar