Foto: EPA/STR/nstagram/georgilaya11

Novi problemi za Ronalda.

Portugalac Ronaldo se našao u srcu novog seks skandala koji je pokrenula influenserka Georgi Marija iz Venecuele.

Ona je iznela niz optužbi o tome da je bila iskorišćena od strane poznatog fudbalera, a Portugalac je te navode oštro demantovao.

PROČITAJTE JOŠ

Ona tvrdi da joj je Ronaldo posle selfija u holu hotela u kojem je odsela selekcija Portugala, poslao poruku i pozvao je u sobu.

Kako se dalje navodi, slavni fudbaler je proveo noć sa devojkom u hotelu „Vila Nova de Gaia“, na severu Portugala. Navodno je to bio 25. mart prošle godine dok se Ronaldo sa reprezentacijom pripremo za Svetsko prvenstvo u Kataru.

„Kada sam pročitala poruku pomislila sam da ćemo samo razgovarati, upoznati se malo bolje, da iskoristim priliku da se još malo fotografišem sa njim“, napisala je na Instagramu ova Venecuelanka koju na društvenim mrežama prati skoro 200 hiljada ljudi.

Ona je iznela i sve detalje te noći.

„Nisam mislila da će doći do s*sa, ali to se prosto desilo. Iako sam na to pristala, smatram da sam bila izmanipulisana njegovom moći i slavom“, napisala je influenserka i dodala da se sve dogodilo u sobi 312 i da se posle svega osećala iskorišćeno, kao i da je imala veliki gruži savesti jer je prevarila muža.

Portparol služba Kristijana Ronalda ošto je odbacila ove tvrdnje iz konstataciju da je reč o lažima i kleveti.

BONUS VIDEO Novi het-trik Kristijana Ronalda za jedno poluvreme

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare