Foto: EPA-EFE/STR

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo hoće da napusti Al-Nasr samo nekoliko meseci pošto je došao u taj klub, prenose engleski mediji.

Ronaldo je u Saudijsku Arabiju otišao zimus, nedugo pošto je raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom zbog kritika upućenih na račun tog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Obreo se u Al-Nasru gde je isprva dobro krenulo, ali se štošta nije dopalo Portugalcu, ali ni čelnicima kluba, pa se pisalo da su imali zamerki za Kristijana.

Ronaldo je u Al-Nasru dobio ugovor vredan oko 200 miliona evra do 2025. godine, a El Nasional otkriva da bi hteo da se vrati u Real Madrid.

Kristijanu bi u Madridu bila dodeljena potpuno neočekivana uloga ambasadora, što znači da ne bi aktivno igrao fudbal.

„Florentino Perez je garantovao da Ronaldu ne bi falilo posla na Santjago Bernabeu“, piše El Nasional.

Međutim, problem je što Perez smatra da je Ronaldov igrački ciklus gotov i da je taj deo njegove knjige ispisan do kraja.

Piše se i da Ronaldova izabranica Georgina Rodrigez zagovara povratak u Španiju, gde se par i upoznao. Kristijano je u Madridu legenda i jedan od najboljih igrača u istoriji Reala.

Dao je 451 gol na 438 utakmica, osvojio je četiri Lige šampiona, a četiri puta je tokom boravka u Realu osvajao Zlatnu loptu, dok je u Al-Nasru dao 12 golova do sada.

BONUS VIDEO: Ronaldo iznerviran, Stojković bacao opremu u publiku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar