Prosinečki
Robert Prosinecki; Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Fudbalska reprezentacija Hrvatske igra protiv selekcije Argentine u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru, u utorak 13. decembra od 20 časova.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Legendarni hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki je u intervjuu za „Super Deportivo“ dao malu prednost Argentincima u polufinala.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi znamo da ako Mesi ima dobar dan, niko ne može da ga spreči. Već smo jednom pobedili Argentinu sa Mesijem na terenu i znamo da su pod pritiskom. Ako mene pitate, Argentina je favorit, ali nikad ne znam sa Hrvatskom. Može da izgubi od bilo koga ili da pobedi bilo koga“, rekao je Prosinečki i dodao:

„Hrvatski vezni red je mnogo bolji. Biće to svakako zabavan meč, a znamo da Argentina nije dugo bila šampion i da bi ovo mogao da bude jedan od poslednjih Mesijevih mečeva na Svetskom prvenstvu“, rekao je Prosinečki.

Nakon toga je dodao i da ne bi bilo fer za fudbal da Mesi ne postane prvak sveta, ali i da Hrvatska ima mnogo bolje segmente u igri od Argentine.

„Hrvatska ima bolji vezni red od Argentine. Tu su Modrić, Kovačić i Brozović. A vezni red je najslabiji deo Argentine jer im nedostaje neko osim Mesija. Čuo sam da igrači Argentine veruju u trenera Lionela Skalonija i svidelo mi se kako gledao protiv Holandije“, dodao je Prosinečki.

BONUS VIDEO Argentinci luduju: Bez Dijega Maradone ni na plažu