(Rasim Ljajić)/Foto: Starsport

Rasim Ljajić na čelu je privremene uprave FK Partizan koja je zamenila Milorada Vučelića i Miloša Vazuru. Već u prvoj utakmici nakon promena unutar vlasništva videli smo veliku podršku "grobara" kojima Ljajić zamera jednu stvar.

Partizan je pobedio Čukarički sa 3:1, a „grobari“ su napunili južnu tribinu na kojoj nisu bili od proleća 2023. godine.

Kada su crno-beli primili gol, sa stadiona u Humskoj moglo se čuti vređanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i zbog toga je Ljajić rešio da pošalje poruku „grobarima“.

PROČITAJTE JOŠ

„Nemojte da skandirate i zašto spominjete bilo koga. Hajde da se bavimo onim što rešava problem Partizana. Neće Vučić imati štete, ali Partizan ima štetu. Nemojte da skandirate nikome. Skoncentrišemo da uradimo stvar koja je sada preko potrebna“, rekao je Ljajić.

Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Pitanje je da li će Partizan zaista imati štete ukoliko se naljuti predsednik Srbije i to dobro znaju svi navijači crno-belih.

Partizanov dug se kreće oko cifre od 60 miliona evra, pa ko će sve ovo da plati?  To je veliki problem za koji Ljajić pokušava da pronađe rešenje, jer će u suprotnom Partizan ostati bez licence za Evropu.

„Dug je 55 miliona, 3.5 miliona su sporovi koje možete i ne morate da izgubite pred sudovima i ne znamo šta će još da ‘ispadne‘. Cifra je oko 60 miliona. Od Saldanje treba 670.000 da dođe od Ferencvaroša i to je jedini izvesni prihod koji imamo u narednih nekoliko meseci“, rekao je Ljajić.

BONUS VIDEO „Grobari“ u Humskoj napravili spektakl

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare