Rajan Gigs
Rajan Gigs; Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Retko koja fudbalska afera bila je veća od ove koju je servirao Rajan Gigs.

Legendarni velški fudbaler je priredio pravi pakao devojci Kejt Grevil, a onda je odlučila da u ispovesti sve pojasni.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je na sudu govorila o mnogim problematičnim potezima Gigsa. Ona je pre dve godine optužila Gigsa za napad i nanošenje telesnih povreda (između ostalog je gađao laptopom), a kako ističe saznala je da Gigs istovremeno ima čak devet veza.

„Ono što sam našla na njegovom ajpedu bilo je gore nego što sam mogla da zamislim. Imao je afere sa osam žena dok je bio sa mnom.“

Da sve bude utoliko neverovatnije: „To su bile ozbiljne veze“.

Otkrila je da sa Gigsom bila u vezi od 2013. godine dok su oboje imali brakove, a ona je odlučila da dva meseca kasnije ostavi muža.

Rajan Gigs Foto: Steven Allen / PA Images / Profimedia

Navodno je 1. novembra 2020. godine napao Kejt i naneo joj je telesne povrede u njegovoj kući u Mančesteru.

Ona je istakla da je znao da joj šalje po 50 poruka u satu i da joj je otvoreno pretio da će joj uništiti karijeru.

„Nikada me ne bi ostavljao na miru, nikada nije bilo trenutka da nije želeo da imamo seks. Kada mu ne bih odgovorila, dobila bih mnogo uznemirujućih poruka. Slao mi je jednom mejl sa ucenom, to je bio video našeg seksa. Rekao je da bi poslao ovo ljudima ako mu ne odgovorim“, poručila je ova devojka.

Zatim je pojasnila da je nekada imala utisak kao da u Gigsovoj glavi ona ima samo jednu ulogu.

„Došao bi ujutru kod mene, imali bismo seks, osećao sam se kao da me koristi samo za seks. Ne bi me ostavio na miru, nikad nije bilo trenutka kada nije želeo da ima seks. Došao je kod mene zbog seksa, a onda je odleteo u Barselonu sa drugom devojkom. Jednog trenutka bi rekao da naša veza neće uspeti, onda bi mi slao provokativne slike.“

Gigs je navodno napao i njenu mlađu sestru Emu tokom napada. Navodno je šutnuo nogom devojku koja je poručila da ga ostavlja, dok je sestru udario laktom u vilicu. To nije bio prvi put da je došlo do fizičkog nasilja.

„Poludeo je u hotelu, zgrabio me za zglobove i vukao po podu. Izbacio me napolje, a stvari bacio je na ulicu. Osećala sam se poniženo i osramoćeno. Tada je prvi put bio agresivan prema meni. Stalno se ljutio i skrivao je telefon“, ispričala je jednom prilikom.

Gigs je sebi izgradio reputaciju kakvu ima danas kada je prvi put obelodanjeno da je osam godina bio u tajnoj vezi sa ženom rođenog brata Rodrija. Zbog Nataše se i razveo od supruge Stejsi 2016. godine, a Nataša je odlučila i da abortira dete koje je trebalo da dobije sa Rajanom, svega nekoliko nedelja nakon što se udala za Rodrija.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare